Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újabb Transformers 3 poszter

2011.05.10. 18:08 koimbra 6 komment

Kiderült, hogy Michael Bay rendező nem csak a robbantgatáshoz meg a lövöldözéshez ért, hanem az erotikához is. Erről tanúskodik, hogy a rendező által mintegy pihenésképpen készített új Victoria’s Secret reklámklipek a szokásosnál is szexisebbre sikeredtek. A cég tavaszi kampányának fantázianeve Álomangyalok, s ennek jegyében vonulnak fel sejtelmesen és egy szál fehérneműben a leghíresebb modellek: Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Adriana Lima, Erin Heatherton, Alessandra Ambrosio, illetve Chanel Iman, és végül, de nem utolsósorban Rosie Huntington-Whiteley. A most éppen világosszőke modell Bay legújabb filmjének, a Transformers 3-nak is sztárja, és alighanem ő ihlette meg a rendezőt, amikor a reklámklipeket forgatta. Rosie kétségtelenül jól mutat a film előzeteseiben, és állítólag játszani is tud, de az csak akkor derül majd ki, ha az egész film megtekinthető a mozikban. Ami viszont biztos: Bay el van ájulva tőle.

 

Címkék: transformers poszter sequel transformers 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr362893636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2011.05.10. 21:12:50

Ennek a csajnak nagyon meggyőzőnek kell lennie, ha Megan helyét át akarja venni.

I3eni 2011.05.10. 22:12:36

Fater mondja mindig, azért nem szereti a Transformerst akármilyen jól megvan csinálva mert sose lát belőle szinte semmit, sose tudja ki kit lő :D Hát ez a poszter nekem most tényleg zsúfolt lett... nem tetszik.

I3eni 2011.05.10. 22:15:25

@A nép fia: Nem tudom, nekem Megan se volt nagy szám csak külsőre fogott meg. :/ lehet csak én vok vele így.

A nép fia 2011.05.10. 22:37:16

@I3eni: Engem se fogott meg... sajnos. Pedig fogdoshatott volna! :-D

Csak és kizárólag a vizuális élmény, amit Megan nyújtott. De abban magasra tette a lécet.

Ez a Rose viszont egyáltalán nem gyerebe. Szóval, ha azt akarja, hogy értékeljem, ahhoz legalább színészileg nyújtania kéne valamit.

Shyllard 2011.05.11. 07:08:11

Nem vágom mit van mindenki elájulva Megan Fox-tól, sztem sem színészileg, sem látványilag nem nyújtott olyan teljesítményt, amivel kiérdemelte a hírnevét.... Ez a csaj is kb ugyanúgy fest, csak ő szőke.... Hát én nem a csajok miatt nézem meg a Transformers-t, sztem vannak sokkal szexisebb/szebb színésznők, akik tudnak is játszani (najó, a Tf 1-ben az autószerelős rész engem is "megfolgott"...:P)

COLT 2011.05.11. 14:30:08

Ez elvileg Imax 3d lesz. Majd kiderül, a színésznőkről meg csak annyit, hogy Megannak nem lesz nehéz a tehetségét felül múlni, de a testét már igen ;)
süti beállítások módosítása