Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Firth és Blunt új élete

2011.05.11. 21:44 koimbra Szólj hozzá!

Colin Firth  rábólintott egy jelenleg cím nélküli fekete komédia főszerepére, mellette Emily Blunt tündökölhet. Becky Johnston tollából származik a szkript, amiből Dante Ariola fog filmet készíteni. Ariola számára ez az első megmozdulás a mozifilmek világában, eleddig reklámfilmeket készített.

Firth karaktere rettenetesen utálja munkáját, őt pedig ex-neje és gyereke gyűlöli. A nagy utálkozás közepette elhatározza, hogy megrendezi saját halálát és új személyazonossággal új életet kezd. Találkozik egy nővel (Blunt), aki szintén maga mögött szeretné tudni a múltat. A páros betör egy üres otthonba és úgy csinálnak, mintha övék lenne a ház. A forgatás kezdete nem ismert, Firth éppen a Gambit munkálatain vesz részt, majd elvileg a Stoker produkcióban lesz jelenése.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr932896892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása