Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Amityville Legacy 3D-ben

2011.05.11. 18:03 koimbra 2 komment

A Hannibal Classics bejelentette, hogy egy újabb Amityville Horror filmet fognak elkészíteni. A The Amityville Legacy 3D címre hallgató horror John G. Jones regényén fog alapulni, amelyet Andrew Helm és Steve B. Harris önt forgatókönyv formába. Jones három Amityville műnek volt a producere, egyik sem jutott el a mozikba, az egyiket a tévében, a másik kettőt DVD-n adták ki. Ha minden jól megy a forgatás októberben veheti kezdetét és 2012 be is mutatják, talán a mozikban.

Hat pap a rájuk szakadó zivatar elől egy  egy elhagyatott házban húzza meg magát. Az ajtó becsapódik és egy láthatatlan démon csap le rájuk. 30 évvel később egy összetartó család úgy dönt, hogy a városból vidékre költöznek, ahol a férfi úgy dönt, hogy kipofozza az ingatlant, jó pénzért eladja, majd visszamennek a városba. Nancy azonban különös zajokra lesz figyelmes, a macskájukat  holtan találják a pincében. Helyieket is bevonnak a ház csinosításához, de ők félnek lemenni a pincébe, tudják, hogy mi történt itt. Később a dolgok rosszabbra fordulnak és kétség sem férhet hozzá, hogy muszáj lesz kiűzniük a házból a gonoszt.



 

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr612896256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

COLT 2011.05.11. 19:11:19

Vacaknakígérkezik, illetve csak előítéletes vagyok, mert a 2005ösön kívül egyik sem tetszett. Na mindegy, majd meglátjuk, mindenesetre a története nem olyan kirívóan szar. De nlg lehet vacak...

Sanosuke 2011.05.11. 20:04:48

szerintem a 2005-ös volt a legszarabb :)
süti beállítások módosítása