Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Welling a Marvel felé tart

2011.05.11. 10:00 koimbra 16 komment

Tom Welling 10 évig játszotta Clark Kentet a Smallville sorozatban, sok rajongó szerette volna látni, ha a vásznon is felbukkanna Supermant, ám ez nem valósult meg. A színész sokat köszönhet a sorozatnak, pár nap múlva azonban véget ér a széria, nem kell többet megmentenie Metropolist.

A Marvel gyorsan le is csapott a lehetőségre, hogy Welling elszakad  Smallville-től és azt szeretnék, hogy eljátszaná az egyik szuperhősüket. Sajnos azt nem említették, hogy melyik karakterről van szó, de Ryan Reynolds után ő eljátszhat egy figurát a DC és a Marvel univerzumból.

Esélyes volt a Snow White and the Huntsman főszerepére is, Chris Hemsworth happolta el előle a vadász szerepét.

Címkék: marvel miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr542895102

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

little2 2011.05.11. 15:54:15

Ennek a hírnek nagyon megörültem.:)
Az utóbbi pár hónapban a Smallville-t hentelem, már a 8.-ik évadnál járok. Először fanyalogva fogtam bele a sorozatba, anno a tvben kaptam el pár részt, és túl nyálasnak talaltam, de mivel már az összes valamire való sci-fi sorozatot láttam, és mivel úgyis most közelgett a vége, gondoltam adok egy esélyt neki. Az első pár évad még erősen hajaz egy tini szappanoperára, de később ahogy telnek az évek a karakterrel együtt a sorozat is felnőttesebbé válik. Aki szereti a sci-fit, pláne a szuperhősöket annak mindenképp ajánlom.
Welling nem egy Oscar alapanyag, de jól hozza a figurát, további szuperhősos filmek jól állnának neki.
Kérdés, hogy a Marvelnél kit játszatha el? Így elsőre leginkább Peter Parkerként tudám elképzelni, csak az már foglalt, meg ki is öregedett talán már abból a szerepből.
Daredevil esetleg?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.05.11. 16:18:50

@little2: Fenegyereket csak vmi boxoló külsejű vöröshajú ír gyerek játszhatná. :D

little2 2011.05.11. 17:40:06

Tehát Ben Affleck!:D:D
Hozzá képest még Welling is jobb lenne, csak azért gondoltam.:)

Mióta a Marvel saját maga kezdte gyártani a filmeket, szerintem sokkalta hitelesebben kezelik a képregényes alapanyagot. Meglátszik, hogy jobban odafigyelnek az ilyesmire, és nem gyalázzák szét a karaktereket, lásd pl Daredevil és Spider-man.
Alig várom már, hogy a Pókemberes jogok visszaszálljanak rájuk, és végre normális filmet is láthassunk a hálószövőről. Én ettől az új reboottól is tartok, bár szeretnék kellemesen csalódni...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.05.11. 17:45:48

@little2: Ben Affleck szerintem nagyon jó volt, ki is lehet nevetni. (és legalább Bostoni) ;)
Rajta nagyon látszott, hogy odavan a karakterért.
Egyébként rajongója a képregénynek.
De nála is biztos lenne jobb választás is.

little2 2011.05.11. 18:02:31

@doggfather: Nem vagyok Affleck utáló, de a Daredevilhez nem igazán passzolt, az biztos.
Pókembernek meg rajongója vagyok én is, de mégse hiszem, hogy nekem kéne eljátszanom!:D
Ha már itt tartunk Jake Gyllenhaal lett volna a legjobb Peter Parker. Pláne most, hogy kigyúrta magát.

Sanosuke 2011.05.11. 18:42:44

eljátszhatná pl Flasht is. igaz az dc de mindegy.

Shyllard 2011.05.11. 18:48:30

@little2: Vicces, h pont Gyllenhaal-t említetted meg, mert sztem ő meg Maguire eléggé hasonlított egymásra fiatalabban (hasonlítsátok össze a Donnie Darko-s Gyllenhaal-t és a Pókemberes Maguire-t)
Affleck meg fasza Daredevil volt, annál a filmnél inkább a sztorival és az átlagos rendezővel volt a gond sztem...

Sanosuke 2011.05.11. 18:51:38

@little2: ha nem lehet Pókember, de kigyúrta magát és magas is, még lehetne Venom :)

Sanosuke 2011.05.11. 18:53:20

@doggfather: igen olvastam hogy imádja, de attól még nem volt olyan jó választás.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.05.11. 19:02:15

@Sanosuke: Tudom, h kisebbségben vagyok azzal, h tetszett ő is, meg a film is. ;)

little2 2011.05.12. 16:21:13

Igen Gyllenhaal hasonlít Maguirere, pont hogy mindketten esélyesek voltak anno a szerepre. A különbség csak annyi, hogy Gyllenhaal csöppet komolyabban vehető, míg Maguirere egy egyszerű töketlen hülyegyereket csinált Parkerből. Persze ez nem csak az ő hibája, hanem a forgatókönyv és a rendezés hibája is. Totálisan félrevitték az egész karaktert. És akkor a nyáltengerről nem is beszéltünk. Ja és a három film alatt egy rendes poént se tudak Pókember szájába adni, pedig ez az egyik legnagyobb védjegye.
Na mindegy nem mérgelődök ezen, de tartom azt az álláspontomat, hogy jó, hogy a Marvel a saját kezébe vette a szuperhőseinek a filmadaptációit, mert érződik, az eddigi 4 általuk gyártott filmen, hogy sokkal inkább tiszteletben tartják az eredeti alkotásokat.
Mind a Pókember, mind a Fenegyerek filmekkel, az volt a legnagyobb baj, hogy a filmesek több ponton semmibe vették az évtizedek alatt megszeretett képregényes kánont. Jó példa még a A Billy Zane-es Fantom is. Ott is hogy szétcseszték az eredeti koncepciót.

Vajó Peti 2011.05.15. 19:50:27

A Smallville-nek tehát ezek szerint vége.Hát most mit mondjak?Ez a 10 éves sorozat félig lenyűgözött,de félig meg a hányingert hozta rám:Lois Lane figuráját nem kellett volna eszelősnek mutatni,emellett az a sok egyetemista agyamentség se hiányzott,tisztára az agyamra mentek vele.Na meg arról nem is beszélve,hogy még hány jelenetet csaptak össze úgy,hogy rossz volt nézni:szexuális és kasszkadőr jelenetek.Még a 10.évadot nem láttam,ezért addig csak 4 csillaggal jutalmazom ezt a sorozatot az általam szeretett Filmkatalógus oldalon xD,de ha a 10.évad már zseniálisabb lesz,akkor már megadom az 5 csillagot erre a sorozatra,és a filmkaton is kifejtem a véleményem majd,hátha kíváncsiak rá...
Tom Welling fiatal Superman-nek jó,de esetleg Superboy lehetne inkább a DC-nél.A Marvel esetleg a Marvel Kapitányt mutatná be,talán arra is jó lenne a Welling,ha már a Superman-ként lett ismert.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.05.17. 08:37:00

többen csípitek a Smallvilet erre, gondoltam jelzem, h csinálnak, illetve már adják is a birds of prayt, egy hasonló sorozatnak szánják, mint az volt. ;)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.05.17. 11:16:08

@doggfather: Birds of Prey sorozat volt, de nem tudtam megszerezni:(

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.05.17. 12:25:53

@koimbra: igen, igen, arra a sorozatra gondolok, megnéztem az első részt és nem estem hasra tőle...
Mondjuk nekem a smallvile se tetszett sose.
süti beállítások módosítása