Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Tron Örökség írói rendezik a Words thrillert

2011.05.12. 10:38 koimbra 1 komment

Dennis Quaid és Zoe Saldana leszerződött Bradley Cooper és Jeremy Irons mellé a The Words thrillerbe. Brian Klugman és Lee Sternthal dirigálhatják a filmet, az urak írták a Tron: Örökséget (Tron: Legacy) és most úgy érzik, hogy elég érettek arra, hogy le tudjanak vezényelni egy produkciót. A forgatókönyvet is ők írták, állítólag igen jól sikerült, csak dicsérő szavakat mondtak róla.

A történet egy híres íróról szól, jól megy a szekere, azonban van egy nagy titka. Más ember munkáját lopta el, így kerülhetett a rivaldafény középpontjába. Nem sokáig örülhet, ugyanis meg kell fizetnie a tettéért. Egyelőre nem tudni, hogy melyik színész kit fog játszani, de Coopernek elég jól megy az író szerepe, legalábbis a Csúcshatásban is egy ilyen karaktert formált meg.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr292897770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2011.05.12. 21:38:53

forgatókönyvírók első filmes próbálkozásai általában sikeresnek mondhatóak(Wayne Kramer Halálos Hajszája, Scott Frank-től a Kulcsfigura, Paul Haggistól az Ütközések)de jelen esetben a Tron kapcsán kissé szkeptikus vagyok...:-))
süti beállítások módosítása