Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Horrible Bosses előzetes - Nyírjuk ki a főnököt

2011.05.12. 10:03 koimbra Szólj hozzá!

A munkahelyed sokszor elgondolkodtál azon, hogy de jó lenne kinyírni a főnököt? Nick, Kurt és Dale fejében is hasonló gondolatok keringenek és egy ex-fegyenctől (Jaime Foxx) kapott jó tanácsokkal felszerelkezve úgy döntenek, hogy végrehajtják a tervet.

Vígjátékról van szó, elég csak a trailerben ránézni Colin Farrellre, akinek olyan az arcszőrzete, mintha odafestették vagy rárajzolták volna. A három főszereplőt Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day játsszák, de itt lesz még Kevin Spacey és Jennifer Aniston is. Seth Gordon dirigálta a produkció, neki köszönhetjük (nem!) a Négy karácsonyt (Four Christmases). Amerikában július 8-án mutatják be. Gordon előtt Frank Oz és David Dobkin is megfordult a projekt környékén, illetve Owen Wilson, Vince Vaughn, Matthew McConaughey és Ashton Kutcher neve is felmerült a főbb szerepek kapcsán.

Címkék: trailer vígjátékelőzetes horrible bosses

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr552897669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása