Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McConaughey gyógyíthatatlan beteg lesz és csempészeni kezd

2011.05.12. 11:20 koimbra Szólj hozzá!

Matthew McConaughey érdeklődött a Dallas Buyer's Club főszerepe iránt, a kockahasú színész nemrég írhatta alá a szerződést Hilary Swankkel karöltve. Jean Marc Vallee,  Az ijfú Viktória királynő (The Young Victoria) alkotója irányíthat a forgatáson. A megtörtént eseten alapuló történetben McConaughey játszhatja Ron Woodroofot.

A heteroszexuális férfinél 1986-ban AIDS-et diagnosztizáltak, az orvosok fél évet jósoltak neki. Woodroof azonban nem adta fel, alternatív gyógyszereket kutatott fel és ezért még csempészésbe is hajlandó volt belekeveredni. A megszerzett szereket nem csak magának raktározta el, hanem segített hozzá hasonló betegeken. A jóember végül  1992-ben hunyt el.

2007-ben még Brad Pitt játszhatta volna a főszerepet és Marc Forster szemezett a rendezői székkel, de nem tartottak ki ilyen hosszú ideig a projekt mellett.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr322897911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása