Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tekken Blood Vengeance előzetes

2011.05.12. 22:05 koimbra Szólj hozzá!

A Namco Bandai Games America Inc. bejelentette, hogy nyáron adják ki a Tekken Blood Vengeance 3D-s CGI filmet, amely a Tekken világában játszódik. Dai Sato, a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex és a Cowboy Bebop írója vetette papírra a forgatókönyvet, a rendező Youichi Mouri.

Felettébb örülünk, hogy a Tekkin univerzum karaktereit, történetét és örökséget egy 3D-s filmben láthatjuk viszont. A Tekken az egyik legismertebb verekedős franchise a számítógépes játékok piacán és hisszük, hogy a rajongók hatalmas lelkesedéssel várják, hogy a karaktereket egy új médiumban láthassák. Nagy lehetőség ez a játékosok számára, hogy megismerjék azon harcosok történetét és motivációit, akik a King of Iron Fist Tournamenten vesznek részt.   - mondta az NBGAI egyik fejese, Carlson Choi.

" Amíg a Tekkenen dolgoztam az elmúlt évek alatt a rajongók szinte könyörögtek egy egészestés CGI Tekken filmért. Na ez a film nekik készült."  - tette hozzá A Tekken szülőatyja, Katsuhiro Harada.

Címkék: trailer játékból film animációelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr702899417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása