Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Alkonyat producerei új trilógiát találtak maguknak

2011.05.13. 10:53 koimbra 1 komment

Az Alkonyat (Twilight) nem csak egy hatalmas siker a tinik körében, hanem hasonlítgatási alapnak is használják. Többek között A negyedik (I Am Number Four), no meg A lány és a farkas (Red Riding Hood) kapcsán került szóba ez a franchise.

Ennek producerei, Wick Godfrey és Marty Bowen újabb filmet néztek ki maguknak, Marie Lu egyelőre meg nem jelent sci-fi trilógiájára, a Legendre vetették rá magukat. A történet a jövőben játszódik, Észak-Amerika két részre bomlott, a nyugati oldal a köztársaságiak kezén van, a keletit pedig a Telepesek szövetség birtokolja. A nyugati parton született 15 éves Day az ország legkeresettebb bűnözője, de nincs róla se kép, se ujjlenyomat. A srác végignézte, ahogy a járőrök megjelölik családja ajtaját egy X-szel, ami azt jelentette, hogy a ház fertőzött és ezzel az ott lakók sorsa is megpecsételődött. Csak úgy lehetne őket kiszabadítani, ha megkapnák az ellenszert, ami iszonyat drága, ezért Daynek muszáj volt lopnia.

A másik főszereplő June, a 15 éves lány, aki egy gazdag családba született és a Köztársaság legígéretesebb tehetsége. Szenvedélyesen elkötelezett hazájáért. Egy nap bátyját megölik egy járőrözés alatt, mikor megpróbálta megakadályozni, hogy fertőzött betegek lógjanak meg egy kórházból. Ruby el akarja kapni Day-t, útjaik össze is futnak, azonban több dologra is rájönnek, mondhatni megvilágosodnak és innen már nem sok kell ahhoz, hogy legendává váljanak.

A rendezést Jonathan Levine-re, a Majd meghalnak Mandy Lane-ért (All the Boys Love Mandy Lane) horror thriller alkotójára bízták. A forgatás kezdete nem ismert, Levine éppen a Warm Bodies-t készíti elő, elvileg az lesz a következő műve.

Címkék: miújság könyvből film scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr862900254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.05.14. 02:07:22

Érdekes, megnézném. :)
süti beállítások módosítása