Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Disney megvette a Seal Team Six megfilmesítési jogait

2011.05.14. 21:22 koimbra 3 komment

Ahogy sejteni lehetett Oszama bin Laden halála után készülni fog néhány film az Al Kaida vezérről. Korábban már kiderült, hogy Kathryn Bigelow nyáron lát hozzá egy akciófilmhez, amely a terroristavezér elleni akciót fogja bemutatni, illetve Corey Feldman is betervezett egy musical vígjátékot Operation Belvis Bash címen.

Érdekes, de a Disney csapott le a Seal Team Six csapat jogaira. Ez a különítmény rohanta le bin Laden bázisát, így az egeres cég is bemutathatja, hogy miképp készültek fel az akcióra és hogyan hajtották végre a feladatot. A jogok kiterjednek arra is, hogy a csoport által viselt hasonló ruhákat, cipőket dobjanak piacra, de még akár játékfigurákat vagy számítógépes programokat is készíthetnek. Bizonyára dagadhat a büszke kommandós, melle mikor leemeli a polcról az őt ábrázoló maszkos alakot, hogy megvegye fiának. Ugyan nem említették, hogy ki fogja készíteni a mozis verziót, de nem lennék meglepve, ha Jerry Bruckheimert nyernék meg producernek.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr292903975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2011.05.14. 21:34:14

szánalmas hányadék

disnenek gondolom ez marhára fontos, hogy egy amerika fényező hülye akciómozit csináljon.

Shyllard 2011.05.14. 21:59:33

Nameg, nem kevés pénzt kaptak a gyilkosságért (asszem 24 milla volt a vérdíj) Viszont az nem jó, mikor egy főleg családi filmekre szakosodott cég akar politizálni, nem tesz az jót...

kotelhuzas 2011.05.15. 12:34:34

gondolom mennyire lesz "durva", ha disney készíti...
süti beállítások módosítása