Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Frászkarika remake előzetese

2011.05.14. 00:18 koimbra 2 komment

1985-ben a Frászkarika horror-vígjáték korrekt eredményt hozott és nem vált kulttá, legalábbis nem nagyon szokták hivatkozási alapként emlegetni. A DreamWorks a nagy remake-lési lázban mégis erre a produkcióra vetette rá magát, ahol Craig Gillespie-t, a Plasztik szerelem (Lars and the Real Girl) rendezőjét kérték fel arra, hogy készítse el a filmet. Amerikában augusztus 19-én mutatják be, ha minden igaz 3D-ben és az R kategóriát célozták meg.

Anton Yelchin játssza azt a tinit, aki rájön, hogy a szomszédba egy vámpír költözött be. A vérszívót Colin Farrell formálja meg, Yelchin édesanyját Toni Colette alakítja. A főhős egyik barátja Christopher Mintz-Plasse lesz, Imogen Poots a romantikus szálat biztosítja és legalább lesz kit megmenteni. David Tennant las vegasi szemfényvesztő lesz, akiről Yelchn karaktere úgy gondolja, hogy tudna segíteni a vámpír kiiktatásában, de nem bizonyul túl használhatónak. A trailert elnézve csak alig fog hasonlítani az eredeti változatra, bár legalább elmondható, hogy azt nem lesz nehéz felülmúlni.

Címkék: trailer remake 3d frászkarika horrorelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12902088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2011.05.14. 01:32:39

Nekem tetszik! Jó kis otthoni móka lesz!Colin Farrell nállam még biztosíték :)

Mese92 2011.05.14. 12:07:13

Nekem is bejött az előzetes, bírom Colint (de itt nem éppen az esetem szegényke -.-)
süti beállítások módosítása