Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gosling sztárcsinálója

2011.05.14. 14:27 koimbra Szólj hozzá!

Ryan Gosling úgy döntött, hogy filmet fog rendezni, ám nem eredeti anyagot visz vászonra, hanem egy remake-et fog készíteni. A Taylor Hackford által dirigálta 1980-ban bemutatott Sztárcsinálót (The Idolmaker) fogja levezényelni. Gosling nem csak a rendezői székben foglal helyet, hanem a főszerepet is el fogja játszani. A 80-as verzió cselekménye az 50-es években játszódott és egy bronxi zeneszerzőt követhettünk nyomon, aki a rock and roll térfélen ügyködik és felfedezett már néhány tehetséget, folyamatosan keresi azokat az embereket, akiket a tinik bálványozni tudnának.

Habár Gosling először rendezhet filmet, de a zenében is eléggé jártas. Van saját bandája is, a Dead Man's Bones 2009-ben adta ki első albumát.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr352903278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása