Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tim Burton nem fogja megrendezni a Maleficent fantasyt

2011.05.17. 13:26 koimbra 4 komment

Miután Tim Burton Alice Csodaországban (Alice in Wonderland) filmje átlépte az egy millárd dolláros bevételt a mozikban felmerült, hogy a Maleficent produkciót fogja elkészíteni. A főszereplő elvileg Angelina Jolie lesz, aki a gonosz boszorkány lenne. A Csipkerózsika történetét ezúttal a sötét oldal szemszögéből mesélték volna el. Burton távozása nem ríkatta meg igazán a Disney fejeseit, nem süllyesztették a fiók mélyére a tervezetet. Másik rendezőt keresnek, elképzelhető, hogy David Yates, a legutóbbi Harry Potter filmek alkotója lép Burton helyére.

Burton elég elfoglalt, egyszerre két produkciót is készít, az egyik  Dark Shadows, amelyben (ki gondolta volna?) Johnny Depp játssza a főszerepet, a másik pedig a Frankenweenie stop-motion animációs film.

Címkék: miújság maleficent

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr932910976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cuppy 2011.05.17. 17:48:28

Tim Burton véleményem szerint korunk egyik legnagyobb filmrendezője!Keresve sem találnak jobbat erre a filmre!Attól hogy nem egy nyáltól csöpögős forgató könyvet ír, nem hódol be Hollywoodnak , hanem hozza fantasztikusan elvont önmagát amiért sokan imádjuk műveit,még nem biztos, hogy le kéne írni ilyen hamar!Én kíváncsi lettem volna egy újabb káprázatos alkotására!Hihetetlen és egyedi fantázia világgal rendelkezik!Mondjuk én már csak ezért megnéztem volna,mert Tim rendezte!Szerintem ezzel nem vagyok egyedül!

Bodyfiú 2011.05.17. 17:50:31

az Alice Csodaországban átlépte az 1 milliárdot?

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.05.18. 14:02:21

Burton szerintem mára egy blöff, semmi más. Nem érdekel.

damoqles 2011.06.23. 08:38:37

@Cuppy: No igen, szvsz az Alízzal legutóbb prímán rácáfolt minderre.
süti beállítások módosítása