Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Berg rendezi a Lone Survivort

2011.05.18. 11:06 koimbra Szólj hozzá!

Az Universal berkein belül fog elkészülni a Lone Survivor akciófilm, amelyet Peter Berg, a Hancock rendezője fog elkészíteni. A produkció Marcus Luttrell regényéből készül, egy Navy Seal csapatot állít középpontba, akik 2005-ben azzal a feladattal indultak útnak Afganisztánban, hogy a Hindu Kush hegyei között végezzenek egy terrorista vezérrel. Azonban küldetésüket nem tudták végrehajtani, belefutottak három gyerekbe és egy öreg fickóba, akiket nem öltek meg, habár tudták, hogy ezzel a feladatuk sikerét kockáztatják.  Nem sokra rá 250 Al-kaida tag ütött rajtuk, így a küldetésüket nem tudták teljesíteni, még a mentőhelikopter is bekapott egy rakétát, az ütközetet csak egy Seal tag élte túl. Berg megkereste Taylor Kitsch-t, akivel a Torpedó (Battleship) sci-fi akción dolgozott együtt, hogy vállalja el az egyik kommandós szerepét.

Bergnek évekkel ezelőtt lehetősége nyílt arra, hogy Irakban egy Seal csapatot kövessen, az átélt élmények hatására azonnal hozzá is akart látni a filmhez, a stúdió viszont egy alkut ajánlott: Megcsinálja a Torpedót, aztán zöld utat adnak a Lone Survivornak. Berg belement, talán ezért is hagyta ott a Dűne projektet.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr352913363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása