Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zemeckis lesz a producere az Animated American filmnek

2011.05.18. 15:07 koimbra Szólj hozzá!

A Disney élőszereplős/CGI filmet tervez, amelyhez Robert Zemeckisnek köze lesz, producerként egyengeti a projekt útját. Az Animated American forgatókönyvét Rob Edwards, A hercegnő és a béka (Princess and the Frog) próbálja megálmodni.

Egy animációs babát állítanak a középpontba, akit hús-vér szülők nevelnek egészen a 18. születésnapjáig. Ekkor úgy dönt, hogy felkerekedik és megkeresi valódi édesanyját és édesapját. Segítségére van néhány ismerőse és a féltékeny barátja.

Edwards ezen kívül az Amulet szkripten is dolgozik, ennek Will Smith és fia, Jaden lesznek a főszereplői. Egy tini srácot követhetünk nyomon, aki nővérével együtt egy mitikus világba kerül, ahol szörnyek, démonok és más beszélő állatok élnek. Kiderül, hogy ők az úgynevezett kapuőrök utolsó leszármazottai, minél hamarabb meg kell tanulniuk bánni egy amulettel, amivel meg tudják menteni a világot.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr152913963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása