Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Sparrow kapitány és a hallgatás törvénye

2011.05.19. 20:30 koimbra 1 komment

Egyértelmű, hogy ezen a hétvégén a Karib-tenger kalózai 4 lesz a befutó, A hallgatás törvénye sajnos több hónapnyi késéssel futott be, nem hiszem, hogy sokan beülnének rá.

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides): Jack Sparrow kapitány immáron a negyedik kalandjára indul, a főszerepet megint Johnny Depp játssza és a Fiatalság forrását próbálja meglelni. Penélope Cruz a női főhős.


Winter's Bone - A hallgatás törvénye (Winter's Bone)
: Jennifer Lawrence játssza a központi karaktert, a tini megpróbálja megtalálni eltűnt apját, mivel ha nem jelenik meg a bíróságon, akkor elveszítik a házukat.


Benda Bilili!: Francia dokumentumfilm egy kongói utcazenész csapatról.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr162917662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Etinarcadiaego 2011.05.20. 19:17:30

tényleg fiatalság forrása lett a fordítás, vagy csak a cikkben van így? Régen azt, hogy fountain of yout miért tudták Örök Ifjúság Forrásának fordítani?
süti beállítások módosítása