Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Intercom hírlevél

2011.05.19. 20:54 koimbra 1 komment

Titanic 3D

A világ egyik legsikeresebb filmje újra útra kel. Minden idők második legnagyobb bevételt hozó mozidarabja, a 11 Oscar-díjjal elismert Titanic, amely elindította Leonardo DiCaprio és Kate Winslet pályáját is, 2012. április 6-án (a Titanic kihajózásának 100. évfordulóján) újra a mozikba kerül: ám ezúttal 3D-ben – tette közzé ma a Paramount Pictures, a Twentieth Century Fox és a Lightstorm Entertainment. Ezzel egyúttal valóra válik a film alkotójának régi vágya.
– Felnőtt egy egész generáció, amelyik csak kis képernyőn látta a filmet, és nem úgy, ahogy igazán látnia kellene – nyilatkozta James Cameron rendező. – A megújult Titanic digitálisan felújított képpel, a legmodernebb digitális vetítést lehetővé tevő 4K formátumban, különös gondossággal 3 D-sített változatban kerül a mozikba. Az érzelmi ereje, a története megmarad, de a látvány sokkal erőteljesebbé válik: akik először találkoznak vele vagy akik régóta szeretik, mind el lesznek bűvölve.


Kinek a pap…

A pap – Háború a vámpírok ellen (Priest, hazai bemutató: június 9.) a keserű jövőbe vezet, melyben már csak egy harcos papi rend képes megvédeni az emberiséget a vámpírok támadásai ellen. A futurisztikus film nem csak az akciókban, hanem azok elkészítésében is elég egyedi stílusú: valószínűleg ez az első mozidarab, melynek alkotója a színészek szavazati alapján vágta újra művét. Scott Charles Stewart rendező ugyanis megkérdezte a film főszereplőit, Paul Bettany-t, Cam Gigandet-et és Maggie Q-t, melyik volt a kedvenc akciójelenetük. Mind három színész ugyanazt a részt nevezte meg – azt, amelyben egy a sivatagban száguldó vonat tetején és a vagonokban folyik a harc, miközben Maggie Q motoron üldözi a szerelvényt –, úgy határozott, hogy jóval nagyobb hangsúlyt ad ezeknek a képsoroknak. A végeredmény pedig önmagáért beszél: majdnem 20 perces, folyamatos akciódömping, amely egyszerre három helyszínen folyik, és végül egyetlen, hatalmas robbanásban találkozik.
– Nem voltam benne biztos, hogy a többiek is a vonatra szavaznak majd – csodálkozott a főszerepet játszó Paul Bettany. – A fiamnak valószínűleg a barlangban zajló csata jön majd be, amit Maggie és én harcolunk egy szörnnyel. Nekünk, színészeknek nyilván a vonatos rész a legszebb emlékünk: hetekig tartott, és életemben nem lógtam még annyit drótokon, mint akkor. Jó, hogy a nézők sem maradnak le egyetlen részletéről sem.

A gyilkos természetű lány tornaórája

Valószínűleg senki sem szereti a büntetést, ám meg lehet szokni, sőt, akár meg is lehet szeretni.. Saoirse Ronan-nel, az írek új büszkeségével ez történt. Mindenki úgy gondolja, hogy a tizenhét éves színésznő előtt hatalmas karrier áll, és legújabb filmje, a Hanna – Gyilkos természet (Hanna, hazai bemutató: június 23.) valószínűleg nagyot lendít majd a pályáján. Ám a premier előtt álló filmjében profi gyilkost alakító ifjú színésznő a forgatás előtt majdnem olyan szigorú kiképzést kapott, mint a lány, akit a filmben játszik.
– Életemben nem voltam még edzőteremben – vallotta be a színésznő. – Mégis azt vállaltam, hogy négy hónappal a forgatás kezdete előtt elkezdek edzeni. Egy ideig a kaszkadőr-szakértő volt az edzőm, azután már csak szigorúan be kellett tartanom az utasításait. Minden reggel két óra kemény erősítés várt rám, és az első napokban tényleg úgy éreztem magam, mint akit valamiért nagyon megbüntetnének. Utáltam minden percet, amit súlyzók társaságában töltöttem. Ám jobb híján beletörődtem, azután megszoktam, most meg egyenesen hiányzik, ha nem edzek minden nap. Még most is meggyötörnek a tornaórák, de nagyon élvezem, hogy olyasmikre vagyok képes, amikhez régen biztosan gyenge lettem volna.

Aniston újra szerelmes

Következő filmjében Jennifer Aniston elviselhetetlen, szexmániás fogorvost alakít, aki pokollá teszi asszisztense életét – míg végül a beosztott megpróbálja meggyilkolni őt. A Förtelmes főnökök (Horrible Bosses, hazai bemutató: július 7.) persze csak fikció, semmi sem igaz belőle: a színésznő rég nem volt ilyen kiegyensúlyozott és jókedvű, ennek egyik oka, egy új szerelem: a 39 éves Justin Theroux.
Jennifer és Justin már régóta ismerik egymást, a beszámolók szerint, a férfi a Förtelmes főnökök forgatásán is meglátogatta a színésznőt, de az elmúlt napokban komolyra fordult a barátság. Brad Pitt, Vince Vaughn és John Mayer exe szerda este a West Hollywood-i Sunset Towers bárjában töltött el egy közös estét a 39 éves színésszel. Egyértelműen többnek tűntek, mint kollégák, ám az is kiderült, hogy nem szeretnék, ha a nyilvánosság foglalkozna velük. Külön érkeztek a elegáns art deco étterembe, majd háromórás közös vacsorájuk után sofőr szállította őket Jennifer Beverly Hills-i otthonába.
Az új kapcsolathoz eddig egyedül Jennifer Aniston édesapjának volt néhány szava: az eredetileg Yannis Anastassakis nevű férfiú nemrég azt nyilatkozta, hogy a legboldogabb akkor lenne, ha lánya végre egy görög férfi oldalán kötne ki…
 

Címkék: miújság intercom

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr342917771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

COLT 2011.05.20. 20:37:55

Komolyan mondom, attól amit jennifer Aniston csinál már csak az elemi ösztön kettőben volt gázabb (egyébként 48 évesen Oo) sharon stone...
süti beállítások módosítása