Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The River előzetes - A sorozat producere Oren Peli

2011.05.19. 20:42 koimbra 5 komment

Oren Peli karrieje a Paranormal Activity után lendült be igazán, James Wan horrorjának, az Insidiousnak is a producere lehetett, illetve hasonló minőségben veszi ki a részét Rob Zombie következő művéből a Lords of Salemből. Ezen kívül a tévében is kipróbálja magát, a The River sorozat útját egyengeti. Bruce Greenwood játssza Dr. Emmet Cole felfedezőt, akinek ismeretterjesztő műsorait gyerekek milliói nézték. Azonban a férfi beveti magát az Amazonas feltáratlan vidékére és szőrén-szálán eltűnik. Fia (Joe Anderson) és anyja (Leslie Hope) fél évvel később kerekedik fel, hogy megleljék és beleegyeznek abba, hogy Dr Cole volt producere, Clark (Paul Blackthorne) felvegye a "túrát". Szóval a kézikamerás, 'found footage' stílust kedvelők élvezhetik igazán a szériát.



 

Címkék: sorozat trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1002917698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buchek8 2011.05.19. 22:03:41

Ebből a chupacabrától kezdve, ufokon keresztül bármi jót kilehetne hozni :D

kultikula 2011.05.20. 08:00:28

ennek a fickónak a tekintetétől mindig a frász jött rám, ez a filmezési mód sose tartozott az általam expertnek tartottak közé...érdekes módon mégis kíváncsi vagyok!

icevox 2011.05.20. 12:38:54

Ez megin olyan, hogy szerintem a készítőknek sincs még fogalma arról mi afene ez az izé és honnan jött meg ilyenek azt majd útközben találják ki mi meg csak reménykedhetünk hogy ez értelmesen fog elsülni. Amúgy nekem tetszik bár nem kéne még egy sorozatra rácuppanni főleg nem vizsgaidőszakban... :D

icevox 2011.05.20. 20:44:16

Kicsit Lostos mármin ez az izé nem?
süti beállítások módosítása