Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cruise leszerződött a Horizonsra

2011.05.21. 11:53 koimbra 4 komment

Tom Cruise csillaga ugyan ereszkedőben, ám még mindig rá mernek bízni egy 100 milliós filmet. A  színész leszerződött a Horizons sci-fire, amelyet Joseph Kosinski, a Tron: Örökség (Tron Legacy) rendezője fog készíteni. Eredetileg a Disneynél valósult volna meg a film, ám a stúdió úgy döntött, hogy mégsem tartanak igényt a projektre, de azért megengedték Kosinskinek, hogy átvigye máshova a tervet, végül az Universalnál lelt otthonra a Horizons.

A cselekmény a posztapokaliptikus Földön játszódik, a felszín már lakhatatlanná vált, az emberek a felhők fölé költöztek. Cruise egy katonát fog alakítani, akit leküldenek járőrözni, meg kell javítania az idegenekre vadászó drónokat. Egy nap egy lezuhant űrhajóra, abban pedig egy nőre lel. Felpörögnek az események és a végén kiderül, hogy amit eddig a fejesek a Földről szajkóztak egyáltalán nem igaz.

Címkék: horizons miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr502921148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

COLT 2011.05.21. 18:02:52

Nekem nem tünik rossznak. Illetve nem tűnt rossznak amég meg nem hallottam hogy a tron rendezője csinálja. Attül kevés szarabb filmet láttam...katasztrófálisan nagy bugyuta faszságvolt az egész

countrypecos 2011.05.21. 22:24:49

Ahogy a fejemben megjelent ez a történet, úgy megnézném. Attól tartok, hogy nem úgy fog kinézni. :(
süti beállítások módosítása