Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stephen King szerint teljesen felesleges a Carrie remake

2011.05.21. 17:15 koimbra 3 komment

Stephen King is hallott arról, hogy Hollywoodban azon a törik a fejüket, hogy elkészítik a Carrie újabb verzióját. A szerző nem igazán érti, szerinte az 1976-ban létrejött verzió még mindig jó.

"Hallottam róla, hogy a Carrie-ből remake-et terveznek, akárcsak a Végítéletből és az Azból. Vajon meg fog valósulni? A nagy kérdés inkább az, hogy miért van erre szükség, mikor az eredeti verzió nagyon jó lett. Úgy értem, hogy nem egy Casablanca vagy ilyesmi, de legalább egy igazán remek horrort készítettek, ami sokkal jobbra sikeredett mint a könyv. Piper Laurie beleadott apait-anyait, hogy jól formálja meg a rossz anyát. Ám ha Lindsay Lohan játszhatná Carrie White-ot...na ez határozottan jó szereposztás lehetne. Támogatnám a projektet, ha bevállalná az egyik David:  Lynch vagy Cronenberg.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr412921698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása