Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírlevél

2011.05.24. 21:59 koimbra 5 komment

Harrison Ford nem bánta meg a nősülést

            Természetesnek tartja Harrison Ford, hogy tavaly júniusban elvette feleségül élettársát, Calista Flockhartot, hiszen már tíz éve éltek együtt. – Úgy éreztem, ez a következő lépés a kapcsolatunkban, és azóta sem bántam meg – mondja Ford. – Arra is rájöttem, hogy ha ezt a tíz évet ilyen jól lehúztunk együtt, a továbbiakban is menni fog, mert valóban összetartozunk.

            A nősülés mellett azt sem bánta meg a sztár, hogy a házasságkötéskor adoptálta Calista 10 éves fiát, Liamet. – Négy felnőtt gyerekem van az előző két házasságomból, az első akkor született, amikor még csak 24 éves voltam. Úgy festett az egész, mintha egy csecsemő nevelt volna egy másik csecsemőt. Most, 68 évesen már megvan a kellő élettapasztalatom ahhoz, hogy jó apa lehessek, és a kamaszfiam mellett fiatalodhatok is.

            A két hollywoodi híresség egyébként úgy házasodott össze, hogy Ford javában forgatta a Santa Fé melletti sivatagban a Cowboyok és űrlények című sci-fi westernt, úgyhogy a ceremónia után ő ment is vissza dolgozni, Calista és Liam pedig visszatértek a szállodába tévét nézni.

            (Cowboys & Aliens – hazai bemutató: 2011. augusztus 25.)

      Melegektől tanult járni a Transformers 3 sztárja

            Tizenhat évesen kezdett modellkedni Rosie Huntington-Whiteley, és hamar az élvonalba küzdötte magát, amit csodás alakja mellett lenyűgöző járásának is köszönhetett. Nem tanfolyamon tanulta az igéző vonulást a kifutón, hanem két londoni lakótársától, egy jamaikai melegpártól. – Annak is jelentősége volt, hogy a karibi térségből származtak, meg annak is, hogy melegek voltak – magyarázza a szupermodell. – A vérükben van a ritmus, és olyan a csípőmozgásuk, hogy mindenki azonnal elájul. Rengeteget köszönhetek nekik.

            Rosie Megan Fox utóda a Transformers 3-ban, s ha beválik, a következő részben is ő alakíthatja Shia LaBeouf barátnőjét.

            (Transformers: Dark of the Moon – hazai bemutató: 2011. június 29.)

 Jason Statham zselépáncélt adott Rosie Huntington-Whiterley-ra

            Különleges védőfelszerelést kapott Rosie Huntington-Whiteley a párjától, Jason Stahamtől. Az angol topmodell ugyanis a Transformers 3 forgatásán annyira megütötte magát, hogy Jason ezt nem nézhette tétlenül. – Minden forgatás végére tele voltam zúzódásokkal, még olyan helyeken is, amikről nem is tudtam, hogy ott is beüthetem magam – meséli Rosie. – Jason akciósztár, tudja, hogyan kell ügyesen elesni meg falhoz csapódni, de ő is visel zselépáncélt a forgatáson: ez olyan vékony, hogy ing alá is simán föl lehet venni. Hagyományos védőruhában, például, amilyet a kommandósok meg a katonák hordanak, úgy néztem volna ki, mint aki most jött Bagdadból, de ezt a cuccot simán hordhattam a forgatáson.

            (Transformers: Dark of the Moon – hazai bemutató: 2011. június 29.)

 Banderaséknál mindenki meg van macskásodva, főleg az anyósa


            A cannes-i fesztiválon is népszerűsítette a Csizmás, a kandúrt Antonio Banderas. A Shrek-filmekből ismert macseknek, akinek most önálló produkciót szenteltek, nemcsak hangját kölcsönzi, hanem Csizmás kicsit külsőleg is hasonlít a Hollywoodba szakadt spanyol színészre. Banderas elárulta, mindig is nagy macskás volt, de a családból igazán az anyósa van oda a cicusokért – ráadásul a nagyobbakat kedveli: tigriseket és oroszlánokat gondoz. Melanie Griffith édesanyja, Tippi Hedren – egykor Hitchcock kedvenc színésznője – a Los Angeles melletti Shambala állatrezervátum egyik vezetője. – Az állatok szabadabban vannak, mint egy állatkertben, inkább szafari park ez a hely – magyarázza Banderas. – Folyamatosan jön az utánpótlás, mert az emberek szívesen vesznek tigrist meg oroszlánt, olyan cukik, amíg kicsik. Aztán csak nőnek, nőnek, és kiderül, nemsokára megeszik a nagymamát – ekkor keresnek nekik valamilyen menhelyet. A Shambalában jó dolguk van. Tippi egyébként nemcsak nagymacskákkal foglalkozik, van elefánt meg kígyó is minden méretben.

            A Csizmás, a kandúr előzményfilm, vagyis azt meséli el, hogy lett a kistermetű, de annál nagyobb szívű macskából veszedelmes kardforgató és ellenállhatatlan szívtipró.

            (Puss in Boots – hazai bemutató: 2011. december)

Címkék: hírlevél miújság uip

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr252929989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2011.05.24. 22:18:02

Eszerint már a Transformers 4-t tervezik? Ennyi még gombócból is sok...

countrypecos 2011.05.25. 00:50:06

@A nép fia: Ja, ennek most annyira én sem örülök. Mármint, hogy még ki sem jött a harmadik film, de már hír van a következőről. Ezt sosem szerettem. Hol marad a meglepetés?

thepret · http://teneriferepulojegys.hu/ 2011.05.25. 06:29:00

Két film között megházasodott...

vrango 2011.05.25. 09:10:49

Úgy látszik, Solo kapitány kicsit meghülyült öregkorára, mert elég nagy hülyeségeket beszél (meg csinál)...
Vagy csak torzítva jutnak el idáig a hírek ;)

A nép fia 2011.05.25. 09:33:51

@vrango: Ugyan, szerintem még mindig egy jelenség! Az Ébredj velünk! c. filmben nagyon jót alakított! :-)
süti beállítások módosítása