Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fukunaga dirigálja a No Blood, No Guts, No Glory alkotást

2011.05.25. 11:28 koimbra Szólj hozzá!

Cary Fukunaga egy időre hátat fordít a drámáknak és egy kalandosabb projektet nézett ki magának. A Jane Eyre és a Sin Nombre rendezője a No Blood, No Guts, No Glory művet vezényelheti le, amelynek története az amerikai polgárháború idejében játszódik és korábban a Piszkos tizenkettőhöz (The Dirty Dozen) hasonlították.

A polgárháború alatt is bevetettek egy kommandót, akik néhány titkos küldetést hajtottak végre és Buster Keatont is ez a csapat inspirálta A generális (The General) elkészítésekor. Fukunaga filmjében 20 északi álruhás katonát és egy kémet követhetünk, akik azért szállnak fel a Georgiába tartó vonatra, hogy végrehajtsanak egy igen fontos rablást. Ha sikerrel járnak, akkor szinte azonnal véget is érhet a polgárháború.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr742931048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása