Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A S.W.A.T. rendezője vezényli le a Fortune thrillert

2011.05.26. 14:20 koimbra Szólj hozzá!

Clark Johnson a tévés alkotások világában érzi jól igazán magát, nagyon ritkán ugrik csak át a filmes művek térfelére. Két évtizedes pályafutása alatt csupán két mozifilmet tett le az asztalra, az egyik a  S.W.A.T. - Különleges kommandó (S.W.A.T.) akciófilm volt a másik A testőr (The Sentinel) volt. Ám újra feltűnhet a neve a szélesvásznon, bevállalta a Fortune thrillert, amire Kim Basinger, Jason Patrick, Heather Graham és Catherine O'Hara szerződött le.

Egy másodvonalbeli tolvajra fókuszál a sztori, aki éppen azon van, hogy más irányba terelje életét. Egy másik szálon két nővért követhetünk, éppen megpróbálnak elkapni egy maffiavezér nő, az érte kapott jutalomból újra talpra tudnának állni. A tolvaj, a nővérek és a gengszterhölgy útja Las Vegasban keresztezi egymás.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr982934171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása