Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Biel és Beckinsale leszerződött az Emlékmásra

2011.05.26. 13:45 koimbra 5 komment

Jessica Biel és Kate Beckinsale számára ajánlottak fel egy-egy szerepet az Emlékmás remake-ben, a színésznők végül aláfirkantották nevüket a szerződésre. Eva Mendes, Paul Patton, Eva Green és Rosario Dawson is szerette volna megformálni Melinát, de Biel jött ki győztesen a "csatából, míg Lorit Kate Bosworth és Diane Kurger is el akarta játszani, Beckinsale azonban kiütötte őket a nyeregből. Talán ehhez nem is nagyon kellett megfeszülnie, csak otthon jól teljesítenie, hiszen a film rendezője nem más, mint Beckinsale férje, Len Wiseman. Az eredeti változatban Sharon Stone és Rachel Ticotin volt látható a két szerepben.

Colin Farrell játssza a főhőst, Douglas Quaidet, Bryan Cranston az egyik negatív figurát testesítheti meg. Bill Nighy is fellépdelt a fedélzetre, aki az ellenállás vezetője lesz. Sokszor elmondták, hogy az újabb változatban nem mennek el a Marsra. Quaid egy egyszerű gyári dolgozó New Shanghai-ban, aki úgy hiszi, hogy van valójában egy kém lenne, Cranston karaktere az Euroamerica vezetője, titkon azt tervezi, hogy lerohanja azt várost, ahol Quiad éldegél.

Címkék: remake miújság könyvből film total recall

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr712934074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csak_csendben 2011.05.26. 17:03:28

Ennek a történetnek így mi értelme? Akkor ez már nem Total Recall, hanem a Mandzsúriai jelölt felé hajlik.

Atkakukac1989 2011.05.26. 17:50:55

@csak_csendben: Nem ez a lényeg! Hanem az, hogy ez a két csodás nőszemély egy közös filmben. Ez már okés.. mindegy mi a sztori. (Na jó azért nem, de nagyon kicsit számít csak).

countrypecos 2011.05.27. 00:24:03

Elég nagy zagyvaság, persze kivárom, megnézem, de ez így első hallásra elég sovány.

COLT 2011.05.29. 12:20:14

@Atkakukac1989: Szerintem lesz leszbi jelenetük:D az nem baj hogy R kategóriás lesz a film:D de kasszasiker lesz:D és kb. erre fog épülni majd a story, hogy ez vigye el a hátán a filmet. Amúgy meg erről már lesüt hogy szar lesz.
süti beállítások módosítása