Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Padilha rendezi a Tri-Border akciófilmet

2011.05.26. 11:58 koimbra Szólj hozzá!

Jose Padilha, az Elit halálosztók (Elite Squad) rendezője éppen a Robotzsaru (Robocop) rebooton/remake-en dolgozik, a forgatás kezdete még nem ismert, csak az, hogy ő fogja dirigálni. Mindenesetre amíg arra vár, hogy felkattintsák a zöld lámpát keresett magának még egy projektet, a Tri-Border akció-thrillert nézte ki magának (és még a Wolverine folytatása körül is megfordult a neve). Ennek forgatókönyvét Nick Schenk, a Gran Torino írója tette le az asztalra.

Egy DEA ügynököt állítanak a középpontba, aki egy amerikai szenátor fiánál tart drograzziát. Nem kellett volna zargatni a srácot, ugyanis leszólnak fentről, hogy jobb lenne, ha máshol üldözné a bűnt, így Bonstonból Paraguay, Brazília és Argentína határához küldik, ahol virágzik a drogbiznisz, ezt a helyet ugyanis nehezen lehet ellenőrözni. Korábban Kathryn Bigelow is tervezgetett egy ezen a területen játszódó filmet, ám az Oscar-díjas rendezőnő jelenleg másra koncentrál.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr642933862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása