Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Whistlebowler előzetes - Weisz a békefenntartó

2011.05.27. 21:22 koimbra Szólj hozzá!

Rachel Weisz egy amerikai rendőrtisztet játszik a Whistlebowler thriller-drámában, aki békefenntartóként utazik el a háború sújtott Boszniába. Ám teljesen más közegbe számít, mint amilyenre számított. Néhány társa korrupt, sőt mi több, nagyban űzik a szexkereskedelmet. Próbál valamit tenni az ügy érdekében, le szeretné buktatni a résztvevőket, ám sokan nem nézik jó szemmel vizsgálódását, végül kirúgják.

A film megtörtént eseményeken alapszik, Kathryn Bolkovac szintén hasonló cipőben járt, könyvet írt a megpróbáltatásokról, miután kirúgták beperelte munkaadóit. Larysa Kondracki elsőfilmes rendezőnő dirigálhatott a forgatáson, a forgatókönyvet is ő írta Ellis Kirwinnel. Weisz mellé Monica Bellucci, Vanessa Redgrave, David Strathairn, David Hewlett, Liam Cunningham szerződött le.

Címkék: trailer drámaelőzetes whistlebowler

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr562937587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása