Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Wholly Family előzetes - Gilliam rövidfilmje hamarosan elkészül

2011.05.31. 18:18 koimbra Szólj hozzá!

Terry Gilliam rendezésében készült a The Wholly Family, amelyet a Garofalo tésztagyár szponzorált és a produkció részét képezi a Nápolyról szóló évente bemutatásra kerülő rövidfilmeknek. A forgatókönyvet is Gilliam írta, a főbb szerepekre pedig Christina Capotondi, Douglas Dean, Nicolas Connolly és Sergio Solli nyerte meg.

A történet természetesen Nápolyban játszódik, egy tehetős család próbálja átverekedni magát a tömegen, a szülők 10 éves gyereke elég kedvtelen, de aztán megpillant egy házat, ahova betéved. Édesanyjáéknak először fel se tűnik fiúk eltűnése, csak később fedezik fel hiányát és egymást okolják. Megkezdődik egy varázslatos utazás a képzelet és valóság határán, amiben a város szépségeit és szimbólumait is bemutatják.

Címkék: trailer rövidfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr92946667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása