Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

David Fincher pánikrohama

2011.06.01. 19:38 koimbra 3 komment

David Fincher szerezte meg Jason Starr 2009-es krimiregényének, a Panic Attacknak a megfilmesítési jogait. Egy new york-i pszichiáterről szól a történet, aki észreveszi, hogy betörő jár a házában, majd lelövi. A média felkapja az esetet, mindenhol csak erről van szó, az áldozat ismerősi pedig bosszút forralnak. A forgatókönyvet Ted Griffin állt rá, aki korábban az Ocean's Eleven - Eggyel nő a tét film szkriptjét tette le az asztalra.

Starr következő regénye, a The Pack jövő héten jelenik meg Amerikában, ebben az író vérfarkasokat ereszt az Upper West Side-ra. Mindenesetre Hollywoodban nem számít ismeretlennek Starr neve, négy korábbi művére már lecsaptak a producerek, a The Followert Bret Easton Ellis adaptálja.

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr572949695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

damoqles 2011.06.01. 21:07:56

Kérjük vissza a Játsz/ma-, Harcosok Klubja- és Hetedik-féle Finchert, köszönöööm!

game ower 2011.06.01. 22:01:33

szívemböl szóltál damoqles.:)

vrango 2011.06.03. 08:09:22

Nem vagyok Fincher-rajongó (főleg az utóbbi filmjeit tekintve), de ez a sztori viszonylag érdekesnek tűnik; és igen, én is a damoqles által enlített filmek direktorát "sírom vissza"...
süti beállítások módosítása