Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - X mutánsok és kung fuzó panda

2011.06.02. 19:32 koimbra 1 komment

Az X-Men rajongói örülhetnek, de folytatódik a Kung Fu Panda is és van dráma is.

X-Men: Az elsők (X-Men First Class): Charles Xavier professzor és Erik Lenssher mutánsokat gyűjt maga köré, majd beavatkoznak a kubai válságba. A rendezői teendőket Matthew Vaughn látta el.

Kung Fu Panda 2: Po, a panda és az Őrjöngő Ötös hatalmas feladat előtt áll. Meg kell akadályoznuk, hogy egy gonosztevő elfoglalja Kínát és megsemmisítse a kung-fut. Jennifer Yuh dirigálta az animációs filmet, amely a 3D ellenére is sokkal gyengébben nyitott, mint elődje.


Úton (Na putu): Bosnyák dráma, amelyet  Jasmila Zbanic, a Szerelmem, Szarajevó rendezőnője készített. A történet Boszniában játszódik, Luna és Amar boldogan él, majd a férfit kirúgják állásából, ezt követően pedig egy fundamentalista csoporthoz került közel.

Bogyó és Babóca - 13 új mese: Magyar animációs film, Bocsó, a csigasrác és Babóca a katicalány 13 új kalandot él át.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr152952189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2011.06.02. 22:59:28

@koimbra: remélem, tetszett az írás, amit küldtem az X-MEN-ről!
süti beállítások módosítása