Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Paramount következő animációs műve

2011.06.03. 12:58 koimbra 3 komment

A Paramount nem járt túl jól a Rango animációs filmmel, Amerikában megbukott a 135 millió dollárba került produkció, a nemzetközi eredményekkel együtt is 241 milliónál jár Gore Verbinski rendezése. A stúdió részéről ez volt az első animációs mű, amit partnere, a DreamWorks nélkül hozott tető alá, a befolyt összeg azonban nem keserítette el annyira a fejeseket, ugyanis beszerezték a New Kid online képregénysorozat megfilmesítési jogait, az alapanyagból animációs alkotás fog készülni. A stúdió a fedélzetre hozta Gary Whittát, az Éli könyve (The Book of Eli) íróját, rá hárul a feladat, hogy értékelhető szkriptet hozzon össze. A New Kid egy egy srácra fókuszál, aki az egyetlen emberi lény egy űrlényekkel teli suliban.

 

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr852954041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2011.06.03. 15:54:24

a rango egy dögunalom volt, pont fele ennyi idő elég lett volna rá

de ez a sztori is ismerős vhonnan, csak ott a kiscsávó az egyetlen ember volt egy állatokkal teli suliban

Cucuminator 2011.06.03. 16:28:14

@suo tempore: Nekem sem tetszett annyira: gyerekeknek túl felnőttes, felnőtteknek túl gyerekes. Amúgy az a mese az "Osztálytársam egy majom". www.youtube.com/watch?v=xJndZdJbbhE én szerettem régebben, aranyos mese :D
süti beállítások módosítása