Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

David Arquette thrillerében testvére játssza a főszerepet

2011.06.04. 14:31 koimbra Szólj hozzá!

David Arquette-et leginkább színészként ismerjük, olykor viszont beáll a kamera mögé is, mozifilmet eddig még nem készített, a The Tripper horrorja is inkább DVD-n jelent meg. De talán a Glutton pszicho-thrillerével jobban jár, az egyik főszerepre megnyerte testvérét, Patricia Arquette-et, Kacey Barnfieldet és Abraham Benrubit is leszerződtette.

A 3D-s alkotásban Benrubi egy 550 kilós fickót formál meg, aki nem is igazán tud menni, sőt felállni sem képes (ezzel a súllyal nem is csoda). Arquette játssza húgát és gondozóját, Barnfield a vak szomszédja és egyben egyetlen barátja lesz. Hogy ebben mi lesz a thriller (és a pszicho) eddig még nem derült ki.

"Legelőször Patricia Arquette fordult meg a fejünkben, mint Kate lehetséges megformálója, még jóval azelőtt, hogy David elvállalta volna a rendezést. Lenyűgöző színésznő, aki képes lesz egyedülálló erővel és ártatlansággal eljátszani karakterét. Kacey Barnfield is csodálatos tehetséggel megáldott, szépséges feltörekvő színésznő, aki szenvedélyessége és kisugárzása tökéletessé teszi Virginia megformálására" - mondta Stan Spry producer.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr222956546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása