Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Daugherty adaptálja Roth könyvtrilógiáját

2011.06.09. 11:56 koimbra Szólj hozzá!

A Summit Entertainment berkein belül valósulhat meg Veronica Roth könyvtrilógiájának, a Divergentnek a filmes változata. Evan Daugherty, a Shrapnel írója állt rá a forgatókönyvre. Arról nem esett szó, hogy a trilógiát egy szkriptbe sűríti bele vagy esetleg minden egyes regényből külön filmet szándékoznak készíteni.

Roth regénye a disztópikus jövőben, Chicagoban játszódik. A társadalmat öt részre osztották őszinteség, bátorság, intelligencia, önzetlenség és tökéletesség alapján. Minden évben egy bizonyos napon a 16 éveseknek ki kell választaniuk, hogy melyik csapathoz akarnak csatlakozni. Beatrice nehéz döntés előtt áll, de úgy érzi,  ha családjával marad nem tudná megvalósítani önmagát. A lánynak van egy nagy titka is, amelyet kénytelen rejtegetni, mivel ha kiderül, az halálos lenne. Később rájön, hogy a tökéletesnek hitt társadalmat nagy veszély fenyegeti és talán a féltve őrzött titka lehet az egyetlen, ami megmentheti szeretteit...vagy elpusztíthatja saját magát.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr362970196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása