Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kapur disztópikus thrillert készít

2011.06.09. 13:19 koimbra 1 komment

Shekhar Kapur ritkán hallat magáról, A gyávaság tollai (The Four Feathers) után 5 évvel jelentkezett ismét filmmel, az Elizabeth: Az aranykor (Elizabeth: The Golden Age) óta azonban nem dirigált mozis alkotást. Az indiai rendező azonban megint talált számára megfelelő alapanyagot, a Paani – vizet jelent hindu nyelven – egy disztópikus thriller lesz, ami a világ fogyóban lévő, rosszul kezelt vízkészletéről szólna.

A történet a közeli jövőben fog játszódni egy olyan városban, amelyet kettéosztottak. Vannak, akiknek van az értékes folyadékból és van, akiknek nincs. Eredetileg 2040-ben zajlott volna a cselekmény, Kapur azonban úgy vélte, hogy nem kell ennyire előre szaladni, néhány év elteltével szinte biztos, hogy bekövetkeznek a vízzel kapcsolatos problémák.

Egyelőre még árulták el, hogy kik fognak játszani a filmben vagy kiket szeretnének megnyerni. Annyit lehet tudni, hogy éppen egy 18 éves amerikai színésznővel, egy híres latin-amerikai popcsillaggal és egy európai színésszel tárgyalnak. Az egyik producer Danny Boyle.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr932970371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása