Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Matthew Goode a Stokerben

2011.06.09. 10:20 koimbra 1 komment

Colin Firth és James Franco neve is megfordult a Stoker projekt körül, végül Matthew Goode írhatta alá a szerződést. A színész Nicole Kidman és Mia Wasikowska oldalán játszhat. Park Chan-wook, az Oldboy rendezője készítheti el a produkciót, amely az első angol nyelvű filmje lesz. Wentworth Miller, A szökés (Prison Break) sztárja írta a forgatókönyvet.

Wasikowska karaktere apja halála után a titokzatos nagybácsihoz költözik, akivel még soha nem találkozott. Édesanyját Kidman, míg a rejtélyes rokont (aki valószínűleg vámpír) Goode kelti életre. Korábban Ridley Scott szemezett a projekttel, de producerként azért továbbra is a fedélzeten van. Scott Jodie Fosterrel és Carey Mulligannal forgatta volna le az alkotást.

Címkék: miújság stoker

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr252969966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2011.06.09. 15:34:08

Nem tűnik valami érdekfeszítőnek... Amúgy most nézem, Ozymandias milyen tökéletes lenne a Mass Effect-film főszerepére.
süti beállítások módosítása