Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Film készül a Rizikó társasjátékból

2011.06.10. 11:18 koimbra 4 komment

A Monopoly film még várat magára, azonban a Torpedó mozis verziója már jövő nyáron befut és a Rizikó is a nagyvászonra költözik. A jogokat a Sony szerezte meg, majd szóltak John Hlavinnak, hogy minél hamarabb mutasson fel egy forgatókönyvet. Hlavin néhány sorozat egy-két epizódját írta (pl. Daybreak - Időbe zárva, The Shield - Kemény zsaruk) és ő jegyzi az Underworld negyedik részének a szkriptjét is.

A játék leírása (wikipedia): A RIZIKÓ klasszikus stratégiai társasjátékban a 2-6 játékos titkos katonai küldetést próbál végrehajtani, melynek célja a területek elfoglalása. A játékterep hat kontinensre, azon belül 42 körzetre van felosztva, amelyek közül néhány stratégiai előretolt állás. A területek védelme csak figyelmes tervezés után lehet sikeres. A súlyos vereségek fontos körzetek, vagy akár kontinensek elvesztését jelentik. A győzelemhez a merész csapatmozgásokon és gyakorlaton kívül a kockadobás szerencséje is szükséges. A játék közben szövetségek alakulnak ki, melyek azonban nem mindig bizonyulnak tartósnak...A Rizikó egy variációjában pedig a feladat - az egész világ meghódítása.

Egyelőre nem ismert a film története, mindenesetre Hollywoodban könnyen eltérnek az alapanyag témájától. A Torpedóból is sci-fit csináltak, néhány csatahajó űrlényekkel ütközik meg. A Rizikóból látványos háborús filmet lehetne készíteni, de nem lepődnék meg, ha ebbe is belekevernék az ufókat.

Címkék: miújság játékból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr682972727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sesquatch 2011.06.10. 11:40:11

ez már a szánalmas kategória...

mutant · http://universal.blog.hu 2011.06.11. 10:08:40

Néhány film a rizikóból: háborús filmek :D
Komolyan, ez mát a legalja.

@doggfather: Jó játék, csak a hosszú verzióval sokáig tart lejátszani:) De egyébként jó.
süti beállítások módosítása