Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jinx a következő G.I. Joe filmben

2011.06.11. 12:40 koimbra 1 komment

A G.I. Joe első részében látott karakterek közül sokan nem térne vissza. Így például Báróné, Breaker vagy Scarlett O'Hara sem fog felbukkanni. Elvileg csak Duke, Viharárny és Sólyomszem fog akciózni, ami nem is baj, hiszen a Joe különítménynek és a Kobra csapatnak sok-sok katonából áll és a rajongók is bizonyára örülnek, ha nem ugyanazok köszönnek vissza, mint akiket már előzőleg is bemutattak. Már kiderült, hogy Roadblock részese lesz a történetnek, a szerepre Dwayne Johnsont próbálják megnyerni. E mellett most arról is beszámolhatok, hogy Jinx is ráléphet a Kobrák tyúkszemére. (E szerint nem a sokak által várt Lady Jaye-t kapjuk meg,9.

Jinx-et Elodie Yung kelti életre, a hölgyet A tetovált lány (The Girl With the Dragon Tattoo) amerikai verziójában láthatjuk legközelebb, harcművészeti tudását a Banlieue 13 - Ultimatumban csodálhattuk meg, ahol a tetovált Taot alakította.

A karakter egy piros ruhás kung fu-ban és kardforgatásban jártas nő, akit Kígyószem sorozott be a Joe csapatba. Jinxet a G.I. Joe : The Movie rajzfilmben is láthattuk, ahol újoncként próbált érvényesülni és bekötött szemmel tudott csak igazán jól küzdeni.

Címkék: gi joe miújság sequel gi joe 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr652974890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2011.06.11. 13:05:24

remélem azért a Cobráknál is lesznek főemberek.

én Bludd őrnagyot, Zartan bandáját, Big Boat, várom hogy benne legyen.
süti beállítások módosítása