Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Renner játszhatja el Bill Caswell versenyzőt

2011.06.11. 12:53 koimbra Szólj hozzá!

Jeremy Renner megegyezett a Paramounttal, ő lesz a producere a Slingshot aszfaltszaggató produkciónak és a főszerepet is eljátssza. A történet Bill Caswellt állítja a középpontba, aki a Craigslisten  500 dollárért vásárolt egy1991 BMW 319i autót, amit maga bütykölgetett, kipofozta és kiállt a profi csapatok 400.000 dolláros járgányai ellen  a Mexikóban rendezett versenyen. Az úriember korábban bankárként ténykedett, majd elhagyta a pénzvilágot és a benzinszagú karriert választotta.

Renner saját produkciós vállalatát, a The Combine-t is bevonta a munkálatokba, a forgatókönyvet Don Handfield írta, aki a cég egyik fejese. A The Combine berkein belül formálódik a Steve McQueen életrajzi film is, ami a tervek szerint még a Slingshot előtt kerül a mozikba.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr242975018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása