Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újabb Larry Crowne előzetes

2011.06.11. 12:30 koimbra 2 komment

A nyár kínálatába gyömöszölték bele a Larry Crowne romantikus vígjátékot, aminek inkább a felnőttebb közönség fog örülni. Tom Hanks osztogathatta az utasításokat a rendezői poszt felől a forgatáson és a főszerepet is eljátszotta. Meg Ryan helyett Julia Robertsszel kerülhetett romantikus viszonyba. Hanks a filmben elveszíti munkáját, majd visszaül az iskolapadba, ahol az egyik tanárát Roberts játssza. Úgy vélem, hogy az invázió, a sok robbanás és akció közepette kellemes felüdülés lesz beülni egy ilyen produkcióra.

Címkék: trailer vígjátékelőzetes larry crowne

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr172974827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2011.06.11. 12:52:39

nemazé, de mintha vének lennének már ehhez

Shyllard 2011.06.11. 13:44:04

Megnézném, de sajna ígyis szinte minden héten lesz egy olyan film, amit meg kell lesni, úgyhogy majd max csak letöltve :S Ígyis nagy a filó, h jövhéten Super 8, v Green Lantern legyen, bár az utóbbi ellen szól a már előreláthatóan iszonyat gagyi ellen, akinek megduzzadt a feje :S Meghát J. J. Abrams és Spielberg film?! :P
süti beállítások módosítása