Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

John Carter teaser poszter

2011.06.15. 20:09 koimbra 3 komment

Pár éve merült fel, hogy filmet kellene készíteni Edgar Rice Burroughs 11 részes regénysorozatából. Tom Cruise neve merült fel főszereplőként, majd Taylor Kitsch szerződhetett le, mellette Lynn Collins domboríthat. Ők a Wolverine-ben játszottak, előbbi Gambitot formálta meg, utóbbi Silverfoxot alakította. A rendezői poszton Andrew Stanton, a Wall-E rendezője ténykedett.

John Carter, a hadsereg volt kapitánya megmagyarázhatatlan módon a Marsra kerül, ahol belekeveredik egy összetűzésbe, természetesen a jó oldalon veti be erejét és tudását. Disney produkció, szóval aki sok lenge öltözékű amazont és rengeteg csúnya lényt szeretne látni, az tegyen le róla.

 

Címkék: poszter könyvből film john carter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr332987053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

little2 2011.06.15. 23:02:33

Na végre valami!:D
Csak nehogy pofára essek ezzel is.
Iszonyat király filmeket lehetne kihozni az alapanyagból. Mai tiniknek gondolom halvány lila gőze sincs mi is ez. Kicsit olyan mint a Conan, csak egy sokkal elborultabb marsi világban. Disney nem túl jó előjel, pg-13 pláne nem, de talán a Pixaros csávó, nem ad ki szemetet a kezei közül.
Magyarul egyébként a sorozat első 5 része jelent meg. Antikváriumokban fillérekért beszerezhetőek.
Évtizedekre visszamenőleg próbálták már tető alá hozni a mozifilmet, eddig nulla eredménnyel.
Elcseszik, esküszöm nem nézek többet hollywoodi filmeket moziban...

Dante McFarlane 2011.06.16. 00:02:01

Én a Tarzanon keresztül ismertem ezt a könyvsorozatot. A poszter elég semmit mondó, de látszik hogy haladnak vele :D
Amit tavaly előtt az Asylum művelt vele, az valami borzalom!

kotelhuzas 2011.06.17. 14:44:30

nem hiszem, hogy könnyen filmre lehetne vinni a könyvet/könyveket. annyira tartalmasak, hogy le a kalappal a rendező előtt, ha megcsinálja. remélem lesz majd valaki
süti beállítások módosítása