Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Super 8 és Kate Hudson

2011.06.16. 19:40 koimbra Szólj hozzá!

A kamerás torrentek miatt tili-toli szerencsére nem érintette a Super 8-at, így azt egy héttel az amcsi bemutató után meg is kaptuk, ezzel együtt látható lesz egy dráma, doksifilm és vígjáték is.

Super 8: JJ Abrams rendezésében készült a produkció. A cím arra a kamerára utal, amivel gyerekek éppen egy saját filmet akarnak rendezni, azonban tanúi lesznek egy vonat kisiklásának, ami egy idegen lényt is szállított.


Szerelem kölcsönbe (Something Borrowed): Ginnifer Goodwin karaktere szeretne összejönni Colin Egglesfieldért, ám a srác fejét végül Kate Hudson csavarja el. Közeleg az esküvő, ám úgy alakul a helyzet, hogy Goodwin Egglesfield ágyikójában köt ki.


A tánc - A Párizsi Opera Balettje (La danse - Le ballet de l'Opéra de Paris):
2009-es francia dokumentumfilm, amely a Párizsia Balett hát előadásának az előkészületeit mutatja be.


Mosás, vágás, ámítás (De vrais mensonges): Francia vígjáték Audrey Tautou főszereplésével. Emilie (Tautou) mindenkit képes felvidítani, remek tanácsokkal szolgál. Édesanyja azonban folyamatosan búskomor férje elvesztése óta , ezért a lány névtelen szerelmes leveleket ír számára.


Besa - Az adott szó (Besa): francia-horvát-magyar-szerb-szlovén dráma. Filip egy vidéki iskola igazgatója, ám el kell utaznia, mivel részt kell vennie az iskolák háborús tanrendjének elkészítésében. Feleségét egy analfabéta albán fickóra bízza.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr552989820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása