Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Intercom hírlevél

2011.06.16. 21:00 koimbra Szólj hozzá!


Carrey elszáll a pingvinektől


Jim Carrey pingvinekkel bolondozik legújabb családi vígjátékában a Mr. Popper pingvinjei-ben (Mr. Popper’s Penguins, hazai bemutató: június 23.), és azt állítja, az ég küldte őket.
– Nagyon hálás vagyok ezért a szerepért – nyilatkozta nemrég Jim Carrey. – Persze főleg magamnak: világ életemben azt terjesztettem, hogy kedvenc állataim a pingvinek, és ha valaha készül pingvines film, abban benne akarok lenni. És erre tessék! Most benne is vagyok nyakig. A pingvinek iszonyú jó fejek. Valószínűleg azért ellenállhatatlanok, mert elképesztő furák. Valahogy félúton ragadtak a hal és a madár közt, nevetségesesen esetlenek, és szerintem ők is ufónak érzik magukat minden állatkertben. Teljesen azonosulok velük. Csak a közös munka nehéz: azokban a jelenetekben, amelyekben ők is szerepeltek, 7 fokosra hűtötték az egész stúdiót. Megtiszteltetés volt pingvineknek végszavaznom, de azért nagyon vártam már a nap végét…

Törpül a világ

Már Andalúzia csodás fehér falvai sem a régiek. Szerencsére. A hagyománytiszteletéről híres környék egyik apró települése, Júzcar lakói úgy döntöttek, hogy domboldalba épült vakító hófehér falujukat alapjaiban átalakítják: és minden házat kékre mázolnak.
Tizenkét helyi festő négyezer liter kék festékkel két hét alatt kékítette el az egész falut, beleértve a középkorban épült templomot is. A helyiség egészen olyan lett, mintha a hupikék törpikék otthona volna, és a hasonlóság nem véletlen. A fantasztikus átalakulásra azért is volt szükség, mert amellett, hogy a falut több mint 1000 törp figura árasztotta el, rengeteg törpike esemény veszi kezdetét a mai nappal, hogy ezzel is közösen megünnepeljék a Hupikék törpikék (Smurfs, hazai bemutató: augusztus 25.) mozikba kerülését. Törpapa, Törpilla, és a többi ismerős apró kék figura most először kerül a mozivászonra, rajongók ezreinek örömére.
A törpök (spanyolul: pitufos) nagyon népszerűek Andalúziában is, és bár a turizmus hiányára eddig sem panaszkodhattak, szeretnének a világ törprajongóinak zarándokhelyévé válni.

Zöld Lámpás premier Hollywoodban

A legnagyobb hollywoodi filmes eseményeknek – sokáig az Oscar-díj átadásának is – helyet adó patinás mozi, a Grauman’s Chinese Theatre tegnap különös díszbe öltözött: zöldbe. A Zöld Lámpás (Green Lantern, hazai bemutató: augusztus 11.) összes sztárja eljött, hogy a sok ezer rajongóval együtt ünnepelje a 3D filmezést megújító különlegesség premierjét.
A galaktikus gonoszsággal megküzdő összes sztár újra összegyűlt, de zöldet – ellentétben a vörös szőnyeg mellett várakozó rajongók sokaságával – egyikük sem viselt, sőt, meglehetősen konzervatív viseletben jelenek meg. Ryan Reynolds szürke öltönyt, Blake Lively fehér csipkés Chanel-ruhát viselt, és hozzájuk hasonlóan voltak elegánsak a többiek: Tim Robbins, Peter Sarsgaard, James Earl Jones és Angela Bassett is.
A visszafogott eleganciát persze befolyásolhatja a kísérők sora: Ryan Reynolds már a bejáratnál elnézést kért az összes pletykalaptól, amiért az anyukájával érkezik, és Blake Lively is otthon hagyta szerelmét, Leonardo DiCaprió-t, inkább két kis unokaöccsét és az édesanyját hozta magával.
– A forgatás első napja óta arra készültem, hogy majd elhozom a srácokat a premierre, és az milyen szuper lesz – nyilatkozta a bombázó színésznő. – És tényleg az! Sőt, sokkal jobb.
 
Stallone Headshotja

Sylvester Stallone visszatér! A jövő héten, Louisianában kezdődik új akció/thrillere, egy képregény-adaptáció forgatása, melyben egy New Orleans-i bérgyilkos (őt játssza Stallone) és egy New York-i zsaru kénytelen szövetséget kötni, hogy mindketten megbosszulhassák saját társuk halálát. A filmet a veterán Walter Hill rendezi, akinek olyan klasszikus filmek forgatása fűződik a nevéhez, mint a Gengszterek sofőrje, a 48 óra és folytatása vagy a Vörös zsaru. Producerként Stallone régi munkatársa, A pusztító és a Bérgyilkosok elkészítésében is közreműködő akciófilm-guru, Joel Silver működik közre. Bár a gyártó cégek egyelőre a legnagyobb titokban tartják, ki lesz a másik főszereplő, nagy meglepetést ígérnek. Annyi azért kiszivárgott már, hogy egy mellékszerepben Sung Kang is (Legdrágább az életed, Halálos iramban: Ötödik sebesség) szembeszáll majd a verhetetlen olasz csődörrel.

Címkék: hírlevél intercom

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr682990528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása