Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Arthur király a modern világban

2011.06.18. 13:37 koimbra Szólj hozzá!

David Dobkin, az Ünneprontók ünnepe (Wedding Crasher) rendezője dobta be a mélyvízbe az Arthur and Lancelot ötletét, ami iránt nagy volt az érdeklődés. A Warner, a Fox és az Universal licitálgatott a forgatókönyvre, végül 2 millió dollárral a Warner jött ki győztesen.

Arthur király és Sir Lancelot legendáját modern köntösbe bújtatták, szóval nem a megszokott kardozós-szandálos produkciót fogjuk látni. A rendezői teendőket Dobkin fogja ellátni, Lionel Wigram, a Sherlock Holmes producere egyengeti a tervezet útját. 90 millió dollárra lőtték be a költségvetést, egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdődhet a forgatás. Szinte biztos, hogy a Warner előbb megvárja miképp teljesít a kasszáknál Dobkin következő filmje, a Testcsere (Change Up) és ha az hozza a vártakat, akkor nem gördítenek akadályt a produkció útja elé.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr82994895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása