Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nem lesz Hellboy 3?

2011.06.19. 13:22 koimbra 6 komment

Guillero Del Toronak rengeteg ötlet van a tarsolyában, azt se tudja, hogy mihez kezdjen hozzá, de sajnos az utóbbi időben mégsem látott hozzá egyetlen produkcióhoz sem, elvileg a Pacific Rim szörnyes alkotásba vág bele hamarosan. A Hellboy harmadik részén is elgondolkodott, a rendező még márciusban elmondta, hogy eddig még nem beszélt a stúdióval a következő felvonással kapcsolatban és őt sem keresték meg, hogy folytatni akarnák. Mike Mignola, a Hellboy képregény atyja nemrég szomorú hírt közölt a rajongókkal: biztos, hogy nem lesz folytatás.

"Úgy hallottam, hogy nem fogja megcsinálni. Del Toro minden interjúban csak arról beszél, hogy mi lesz a következő filmje és őszintén reméli, hogy meg tudja valósítani azt, amit elképzelt. Legutóbb ezt hallottam tőle 'Nem készítek több Hellboy filmet"".

Vajon Del Toro nélkül esélyes, hogy összejön a harmadik rész? Kizárt. Az első a Sony berkein belül valósult meg, de elég gyéren teljesített. A másodikból már nem kért a stúdió, ezért Del Toro átvitte az Universalhoz, ahol tárt karokkal fogadták, de megint nem töltötte meg a kasszákat úgy, ahogy azt várták volna. Mivel a rendező nem harcol azért, hogy legyen még egy Hellboy és a stúdió sem erőlteti kizárt, hogy Ron Perlmant ismét pokolfajzatként láthassuk.

Címkék: hellboy miújság sequel képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr482997255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gobiakos 2011.06.19. 20:30:09

És ez nagyon-nagyon szomorú dolog... :,-( Én őszintén sajnálom, hogy nem lesz Pokolfajzat 3.

Cucuminator 2011.06.20. 01:26:23

Az egy szerintem nagyon gyenge volt, de a 2t imádom. Kár, hogy nem lesz 3 :(

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.06.20. 07:59:22

fene se tudja.
A képregény valami fantasztikus, de a filmek nekem nem jöttek be, vhogy nem sikerültek jól sztem.

mutant · http://universal.blog.hu 2011.06.20. 10:41:03

@Cucuminator: Én pont fordítva vagyok. Nekem csak az egy tetszik. Jobb, hogy nem lesz 3.
@doggfather: Szerintem sem, az első értékelhető adaptációként, de még az sem az igazi.

Cucuminator 2011.06.20. 12:43:28

@doggfather: Én nem olvastam a képregényt és talán ezért élveztem :D Pl. nekem a Remény rabkai a könyv után nem jött be annyira. Majd elolvasom és eldöntöm :D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.06.20. 12:50:12

@Cucuminator: érdekes, én először láttam a Hellboyt és nem tetszett, aztán adatm egy esélyt a képregénynek, az viszont nagyon.

Szval nekem a képregény ismerete előtt se tetszett a film.
Nem tudom miért, de nem nyert.
süti beállítások módosítása