Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lilly és Humphries a Hobbitban

2011.06.20. 11:13 koimbra 3 komment

Peter Jackson gőzerővel forgatja a Hobbit két részét, eléggé elfoglalt, de szakított némi időt arra is, hogy Facebook oldalán megosszon egy hírt a rajongókkal. Evangeline Lilly és Barry Humphries lépdelt be a munkálatok díszleteibe.

"Na, végre újabb bejegyzéseket tudok írni. A forgatás elején túlvagyunk, most megyünk és új helyszíneket keresünk. Erről majd később...Ma viszont boldogan jelenthetem be, hogy két színész fog csatlakozni hozzánk a munkálatok további részében.

Evangeline Lilly fogja megformálni Taurielt, az Erdei Tündét.  Az elnevezése azt jelenti, hogy a Bakacsinerdő lánya, indulhat a találgatás, hogy vajon ő ki is lehet. (Nem, nincs semmi romantikus kapcsolata Legolasszal.) Senki előtt nem titok, hogy Evangeline milyen tehetséges és lenyűgöző színésznő. Felettébb izgatottak vagyunk és nagy örömünkre szolgál, hogy ő lesz az, aki eljátszhatja az egyik erdei tündét.

Szintén nagy boldogan jelenthetem be, hogy Barry Humphries alakíthatja a koboldok királyát, méghozzá úgy fogjuk látni, mint Andy Serkist Gollamként. Talán Barry leginkább az üzleti és társadalmi életből lehet ismerős, az Dame Edna Everage menedzsere. Ezen túlmenően lelkesen támogatja a félreértett és igazságtalanul megvádolt Sir Les Patterson ausztrál politikusnak. Barry szabadidejében színészkedik, méghozzá elég jól és különlegesen nagy érzékenységgel és mély érzelmekkel fogja eljátszani a kobold királyt, a szerep pont ilyen színészért kiáltott.

A főbb szerepek mellett Evangelina és Barry után az wales-i Luke Evans játszhatja Bardot, Benedict Cumberbatch pedig Smaugot. Nagyon várom már, hogy újabb leforgathassam velük az újabb jeleneteket.

Nemsokára ismét jelentkezem a kérdéseitekre adott válaszok özönével. Bocsánat a késedelemért.

Sziasztok

Peter J"

Címkék: hobbit miújság könyvből film prequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr722999784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Moreliniel 2011.06.20. 12:27:58

Ajánlom a készülő Hobbit filmekről szóló oldalamat:
hobbitfilm.wordpress.com

Gandalf Garaboncias 2011.06.20. 20:22:40

Most, hogy megvan Smaug a sárkány és Bard is, igazából a főszereplők kipipálva, már csak mellékszerepek várnak kiosztásra. :0)

Ütőképes szereposztás ez.
süti beállítások módosítása