Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Refn és Gosling romantikus filmet tervez

2011.06.20. 11:44 koimbra Szólj hozzá!

Nicolas Winding Refn akciófilmje, a Drive sajnos csak ősszel kerül a mozikba (Amerikában), a Cannes-ban díjazott rendező viszont újra összedugta a fejét alkotása főszereplőjével, Ryan Goslinggal. No nem éppen a Logan futása remake-et vitatták meg (lesz ebből egyáltalán valami?), hanem egy romantikus vígjátékot szeretnének megvalósítani. A rendező az L.A. Times-nak árulta el, hogy a közeljövőben fog elkészülni a produkció és a Drive mellékszereplője Albert Brooks fogja írni a forgatókönyvet, ha minden jól megy.  Refn sokat nem beszélt a tervezetről, annyi biztos, hogy New Yorkban fog játszódni

"Egy vígjátékot fogunk csinálni, Albert Brooks megígérte, hogy papírra veti a szkriptet. Valójában ez nem teljesen így van, de csak írjátok le és mi valóra váltjuk." - viccelődött Refn, majd hozzátette. "Mindenképpen le fogunk forgatni egy vígjátékot és kétségbeesetten próbáljuk rávenni Brookst arra, hogy írja meg. " Állítólag Brooks olyan jól szerepel a Drive-ban, hogy Oscar jelölésről suttognak.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr682999868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása