Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírlevél

2011.06.21. 13:16 koimbra 5 komment

Rosie tíz perc alatt összekapja magát


            Temérdek rosszindulatú vicc született már arról, hogy a nők milyen sokáig tollászkodnak a tükör meg a ruhásszekrény előtt, mindez azonban távolról sem igaz Rosie Huntington-Whiteley-re. A Transformers 3 sztárja tíz perc alatt összekapja magát, legfeljebb az utcán kezdi el törni a fejét, rendes cuccot emelt-e le a fogasról. – Hétköznap nem vacakolok sokat a külsőmmel, földobok egy alapsminket, húzok egy nadrágot, fölé egy blúzt, és már otthon sem vagyok – meséli a filmsztárrá lett fehérneműmodell. – Néha megjelennek rólam paparazzófotók a magazinokban, amelyeken úgy nézek ki, mint egy madárijesztő, fogom is a fejemet, de akkor már késő. Az egész villámöltözködés onnan jöhet, hogy kislány koromban a családom tanyát bérelt vidéken, és amikor hajnalban kimentem az istállóba, nem sokat cicóztam, mit kapjak magamra: overall, gumicsizma, és kezdődhetett a nap.

            A most említett szerelésben nemigen láthatjuk Rosie-t a Transformers 3-ban, mert rafináltan elegáns – legfeljebb kicsit tépett – kreációkban és magas sarkúban menekül a robotok elől.

            (Transformers: The Dark of the Moon – hazai bemutató: 2011. június 29.)

Harrison Ford környezettudatos pilóta

 
            Hollywood egyik leggazdagabb színészeként – vagyonát 300 millió dollárra becsülik – Harrison Ford megengedheti magának, hogy nyolc légi járműve legyen, de igyekszik védeni a természetet. – Nyolc gépem van, de egyszerre mindig csak egyet vezetek – szokta mondani tréfásan. – Igazából három nagy kedvencem van, a többi ötöt ritkábban használom.

            A sztár dédelgetett helikoptere az a Bell 407-es, amellyel egyszer megmentett egy sziklán rekedt hegymászót, aki nagyot nézett, amikor Indiana Jones hirtelen leszállt mellé a szirtre. Van egy muzeális értékű 1929-es, nyitott pilótafülkés gépe, ezt azért szereti, mert bár nagyon lassú, érezheti arcán a friss szelet. Lökhajtásos gépét kontinensek közötti utakra használja, ez azért előnyös, mert kicselezheti vele a paparazzókat: hiába várnak rá a nagy nemzetközi reptereken, ő a kertek alatt meg tud megérkezni bárhová.

            Ford számára a repülés nem csak élvezet, hanem elégtétel is. Legújabb filmjében, a Cowboyok és űrlényekben a rázós kaszkadőrjeleneteket már profikra kellett bízni – elvégre 68 éves –, pilótaként viszont továbbra is bírja a gyűrődést.

            (Cowboys & Aliens – hazai bemutató: 2011. augusztus 25.)

Jennifer Aniston nem lát a szerelemtől

            Mindenhová – értsd: a legmenőbb Loas Angeles-i éttermekbe – magával hurcolja új párját Jennifer Aniston, pedig korábban mindig titkolni igyekezett, kivel jár. Az új szerelem Justin Theroux, akivel a Wanderlust című vígjáték forgatásán ismerkedett meg. Theroux forgatókönyvíróként ismertebb, mint színészként, ő jegyzi például a Trópusi vihar és a Vasember 2 című sikereket. Jennifer szemlátomást teljesen bele van habarodva Justinba, és a hatást fokozza, hogy mostanában egyforma aranygyűrűt viselnek. Ám a színésznőt már annyiszor meggyanúsították azzal, hogy eljegyeztette magát, hogy korai lenne még a spekuláció.

            Bár a Wanderlust forgatása tavaly ősszel volt, Jen és Justin egészen e hónap elejéig titkolták kapcsolatukat. A hónapok óta terjengő pletykáknak azzal vetettek véget, hogy a Music Television díjátadóján immár hivatalosan is együtt jelentek meg.

            (Wanderlust – hazai bemutató: 2011. október)

Spielberg rendezi a Transformers 4-et?

            Régóta mondogatja Michael Bay, hogy háromnál megáll, és már nem ő rendezi a negyedik Transformers-filmet, mert olyan huncut is szerzői darabokat szeretne készíteni, amilyeneket Tarantino szokott. Nos, van elképzelés arról, ki legyen az új rendező: Steven Spielberg, aki eddig executive producerként bábáskodott a trilógia létrehozása körül. Legalábbis a sorozat egyik állandó szereplője, Tyrese Gibson nagyon szeretné, ha a mester venné át a kormányrudat. – Ha Michael Bay távozik, Steven az egyetlen, aki igazán érzi, miről szól ez az univerzum – mondja Gibson. – Kizárólag ő tudja egyben tartani a sorozatot, mert a kisujjában van a sztori, ismer mindenkit a stábból, és a robotokat is csukott szemmel össze tudná rakni. Senki másra nem merném bízni a TR4-et!

Kérdés, mit szól ehhez Spielberg, akinek az imdb szerint jelenleg 13 produkciója tart a gyártás valamelyik fázisában (előkészítés, forog, posztprodukció). Persze a Transformers 3 sikerétől is függ, beszáll-e a mester rendezőként a folytatásba.

(Transformers: The Dark of the Moon – hazai bemutató: 2011. június 29.)

Címkék: hírlevél uip

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr123002918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

damoqles 2011.06.21. 15:12:57

Ez a Tyrese gyerek nem tiszta.

Dean6 2011.06.21. 15:45:38

@damoqles: Ő ráadásul fizetett azért,hogy benne legyen a filmben...:D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.06.21. 15:48:49

@damoqles: Tyree tisztában van vele, hogy ezen kívül nem nagyon fog ő blokbászterben szerepelni sose is. Ezért tolná ő ezt annyira.

Pedig nem is rossz színész, a baby boy (magyar címe nem jut eszembe), vagy a négy tesóban is jó volt.

@Dean6: fizetett???

Dean6 2011.06.21. 16:05:27

@doggfather: A transformers 1 extra dvd valamelyik werkfilmjében mondja Bay :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.06.21. 16:06:51

@Dean6: jah, azt nem láttam.
Annyira nem tetszett, hogy extrás dvdn megvegyem. :D

Vszínű gyerekkori emlékek miatt, illetve sejtette, hogy ezzel jól jár.
süti beállítások módosítása