Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Momoa Stallone ellen

2011.06.22. 11:56 koimbra 4 komment

Sylvester Stallone következő filmje a Headshot lesz, amihez azért illene minél hamarabb hozzálátni, mivel jövő augusztusra az Expendables 2-nek meg kellene valósulnia. A Headshot (így emlegetik, egyelőre nincs hivatalos címe) másik főszereplője Thomas Jane lett volna, ám Joel Silver producer azt szerette volna, ha inkább egy ázsiai fickóval lövöldözne Stallone. Így jött a képbe Sung Kang, akit a Halálos iram franchise-ban láthattunk. Jason Momoa is csatlakozott a stábhoz, aki a főgonoszt alakíthatja a produkcióban. Sarah Shahi Stallone lányát fogja megformálni.

Sly egy new orleans-i bérgyilkost alakít, aki szövetségre lép a Kang által játszott new york-i zsaruval. A két fickó azért egyesíti erejét, hogy leszámoljanak azokkal, akik felelősek társaik meggyilkolásáért. A rendezői teendőket Walter Hill, a 48 óra alkotója fogja ellátni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr613005622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.06.22. 13:25:42

Na! Ez a film érdekel!!!!!!!!!!!!

damoqles 2011.06.22. 16:52:26

Egy Momoa vs. Schwarzenegger felállás szerintem most többeket érdekelne, főleg egy bizonyos kimmériai rajongóit. :)
süti beállítások módosítása