Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Amerika Kapitány következő előzetese

2011.06.24. 09:57 koimbra 3 komment

Thor nem robbantott kasszát, de azért korrekt eredményt ért el, az X-Men előzményfilm a jó vélemények ellenére elég gyengén teljesít (Amerikában), a Zöld Lámpás pedig rengeteg negatív kritikát gyűjtött be és elképzelhető, hogy bukni fog. Amerika Kapitányra hárul a feladat, hogy  minden szinten megmentse a szuperhősfilmek becsületét.

A történet a második világháborúban fog játszódni, ekkor fejlesztik ki a szuperkatona szérumot, a vézna és gyenge Steve Rogersen próbálják ki a szert. Az eredmény nagy siker és Rogerst bevetik a nácik ellen.

Címkék: trailer amerika kapitány képregényből film akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr793010699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2011.06.24. 10:36:08

Nagyon várom, remélem, jó lesz.

A nép fia 2011.06.25. 18:50:04

Három dolog jutott eszembe:
1 - gyakorlatilag majdnem mindent megmutat a filmből a trailer. Eddig sem hatott meg különösebben, de már majdhogynem lelőtte az összes poént.
2 - eredetileg Rozsomák és a Kapitány nagy spanok voltak a II. vh. alatt. Sajnálnám, ha legalább egy jelenet erejéig nem volna benne Logan.
3 - New York utcáin volt utó-forgatás. Bízok benne, hogy nem csak a múltban fog játszódni, hanem lesznek jelenetek napjainkban is. Még egy Tony Stark-cameo is tetszetős volna. :-D
süti beállítások módosítása