Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fassbender helyett McAvoy

2011.06.24. 12:03 koimbra 2 komment

Májusban értesülhettünk arról, hogy Danny Boyle következő filmjében, a Trance-ben Michael Fassbender lesz a főszereplő. Ám egy hónap alatt kiderült, hogy Fassbender mégsem fog játszani a produkcióban, de helyére egy hasonlóképpen tehetséges színész érkezett James McAvoy képében.

Az alkotás Joe Ahearne 2003-as tévéfilmjének a remake-je lesz. A történet szerint egy aukciós ház egyik dolgozója lepaktál egy csapatnyi tolvajjal. Azonban egy fejére mért ütés után amnéziás lesz és az egyetlen ember, aki tudja, hogy hol vannak az eltulajdonított festmények. A társai ezért felkérnek egy hipnotizőrt, hogy valamiképpen szedje ki belőle a szükséges információkat.

Mivel Boyle-nak egyéb kötelezettségei is vannak a filmet félbehagyja, hogy a 2012-es nyári olimpiai játékok nyitó ceremóniájának a kivitelezésére tudja szentelni figyelmét. Elvileg 2012 augusztusában tér vissza a produkcióhoz, amelyet 2013 márciusában terveznek bemutatni.

Címkék: trance remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr793011069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2011.06.24. 15:57:50

Hm, X Professzor legyőzte Magnetot? :)
Egész érdekesnek hangzik az alaphelyzet, vajon mit tudnak kihozni belőle?

Dante McFarlane 2011.06.24. 23:33:45

Na ezen jót mosolyogtam. Xavier átveszi Magneto helyét :)
süti beállítások módosítása