Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Haggis hozhatja el Silva titkos ügynökét a vásznakra

2011.06.24. 17:21 koimbra 2 komment

Paul Haggis legutóbbi műve  A következő három nap (The Next Three Days) ugyan nem teljesített valami fényesen, de van elég projekt az asztalán, hogy kiköszörülje a csorbát. Dolgozik a spanyol Cell 211 börtöndráma remake-jén, a The Equalizerről is ő gondoskodik, illetve a Third Person romantikus film szkriptjén is ügyködik. Az Universal szárnyai alatt formálódik egy ügynökthriller, amelyben Daniel Silva regénysorozatának a főhőse, Gabriel Allon Moszad ügynök áll a középpontban. Az Universal nem titkolt szándéka az, hogy egy új kémfranchise alapköveit tegye le, James Bond mellett úgyis elfér, más részről Matt Damon úgysem tér vissza Bourne-ként, be lehet tölteni a keletkezett űrt.

A regényben Allon a vezetője annak a csapatnak, akik bosszút állnak az 1972-es izraeli atlétákat kivégző terroristákon. Egy évtizeddel később visszavonultan éldegél és restaurátorként ténykedik Angliában, ám az élet úgy hozza, hogy vissza kell térnie a kémek világába. Silva regénysorozatát nálunk is elkezdték kiadni, az első rész Hidegvérrel címen került a boltok polcaira. Egyelőre nem tették közzé, hogy Haggis az első regényt adaptálja vagy hogy esetleg egy másikból készít-e forgatókönyvet.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr593011853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2011.06.24. 20:56:40

Na ez hiányzott még a moziból, egy moszad ügynök

no comment

Kár, mert Haggis munkáit nagyon csípem

Sanosuke 2011.06.24. 21:22:05

@sjbeemintha én írtam volna :D

de lehet a végén megdöglik .
süti beállítások módosítása